Zorgprocessen eenvoudig verbeteren

De huidige zorgmarkt staat enorm onder druk. Daar heb je elke dag mee te maken. Met minder zorgprofessionals moet steeds meer gebeuren. Alle wet en regelgeving maken het er niet makkelijker op. Administratie en processen moeten steeds meer op elkaar zijn ingesloten. De keten moet inzichtelijk worden. Hoe ga jij hier mee om?

Het grootste gedeelte van de dag zijn jij en je collega’s druk met het registreren van cliënteninformatie en het bijhouden van allerlei checklists. Uit recent onderzoek (Enquête Zorg voor Beter) blijkt dat dit wel kan oplopen tot 2,5 uur per dag. Hier heb je niet voor gekozen, toen je koos voor een baan in de zorg. Met Resolve komt hier verandering in. Zorgprocessen eenvoudig verbeteren is wat Resolve doet. We maken het makkelijker voor jou. Hierdoor hebben jij en je collega’s straks meer tijd om de cliënten te verzorgen.

Zorgprocessen eenvoudig verbeteren Resolve

Waarom moet ik kiezen voor Resolve?

Je wilt natuurlijk weten waarom je nou voor Resolve moet kiezen. Het is simpel.
Als je met Resolve werkt, bepaar je enorm veel tijd. Dat komt doordat Resolve jou juist helpt in plaats van tegenwerkt. Zo houd je meer tijd over voor persoonlijk contact met je cliënt.
Het mooie is ook nog dat je jouw zorgproces helemaal zelf kunt inrichten zonder IT kennis.
Uiteraard zijn we er voor je als je ons toch wat wilt vragen.

O ja, Resolve is SaaS, goedkoop en eenvoudig en zorgt voor zowel de inrichting van de intake als de afhandeling. Snelle implementatie gegarandeerd. En je betaalt pas achteraf.

Wil je voorop lopen in de zorg? We komen je gratis een dag helpen met jouw zorgproces
Eerst een demo per mail? Dat kan uiteraard ook.

Uitvoeringsbesluit Wkkgz

wet kwaliteit klachten en geschillen zorg

Je zorgt goed voor je cliënten, maar soms zijn ze niet tevreden over de zorgverlening. Als zorgaanbieder heb je daarom een klachtenregeling nodig volgens het Wkkgz. Resolve is gespecialiseerd in klachtenoplossingen. Het terugdringen van het aantal klachten is hierdoor een vanzelfsprekendheid.
Binnen de overheidsmarkt zijn wij reeds een gevestigde naam. We zien dat klachtenoplossingen ook in de zorgmarkt steeds belangrijker worden en helpen je er graag bij.

Uitvoeringsbesluit Wkkgz wet kwaliteit klachten en geschillen zorg Resolve

Melden van incidenten

Ondanks allerlei voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er een incident plaats vindt in jouw zorginstelling. Je moet er niet aan denken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet je hoe dan te handelen?
Het is verplicht een interne procedure te hebben over het registreren en analyseren van de incidenten en het verbeteren van het zorgproces. Resolve helpt je graag. We zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in soort incidenten,
de manier waarop incidenten gemeld worden en inzicht in de maatregelen die genomen zijn om de kwaliteit van de zorg te waarborgen.

> Download de factsheet

Sollicitaties snel verwerken

Weet je ook hoeveel tijd er gemiddeld wordt besteed aan het verwerken van een reactie van een sollicitant? De arbeidsmarkt in de zorg groeit enorm de komende jaren.

Een tijdsbesparing per reactie maakt de HR afdeling veel slagvaardiger. Resolve zorgt ervoor dat het HR proces wordt geautomatiseerd. De sollicitant vult het sollicitatieformulier in via de website. Afhankelijk van de keuze voor welke functie zij solliciteert, komt de brief automatisch terecht bij de juiste manager(s). Zij beoordelen de sollicitant en het gehele proces wordt afgehandeld in Resolve. Een tijdsbesparing van 25% door de gebruikname van Resolve is niet uitzonderlijk.

Weet je ook hoe tevreden je medewerkers zijn? Met Resolve maak je ook zelf simpel en snel een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Sollicitaties snel verwerkentterstock met Resolve
Administratieve lastenverlichting Resolve

Administratieve lastenverlichting bij cliëntenintake  

Het is belangrijk om te weten wat de wensen en behoeften van elke cliënt zijn. Zo kan iedere zorgmedewerker de cliënt beter ondersteunen. De registratiemolen gaat lopen zodra je begint met het vastleggen van het zorgplan. Deze registraties zijn met Resolve veel eenvoudiger. Bijvoorbeeld keuze antwoorden in plaats van open vragen. Koppelingen direct met alle facility leveranciers. En alles waarvan jij denkt dat makkelijker zou kunnen. Dit bespaart je veel tijd bij het invullen en opvolgen.

Voedselveiligheid en kwaliteit

Wist je dat het verplicht is elke dag de temperatuur van de koelkasten in zorginstellingen te controleren? Voedsel dat op een te hoge temperatuur in de koelkast heeft gelegen, kan bederven en zo leiden tot ziekte bij de cliënt. Resolve maakt het je gemakkelijk. Alle temperaturen registreer je direct in Resolve. Ook de andere meldingen rondom hygiëne zijn eenvoudig in Resolve te integreren.
Jouw voordeel hierdoor:

  • Overzicht van het aantal en soort hygiëne meldingen
  • Inzicht in de metingen boven de maximum temperatuur
  • Inzicht in de ondernomen acties
  • Controle op hygiëne middels rapportages
  • In een oogopslag de verbeterpunten in kaart
Voedselveiligheid en kwaliteit Resolve

Ontdek hoe Resolve werkt

Omdat wij ook graag willen dat jij meer tijd krijgt om je cliënten te verzorgen, mag je ons altijd bellen of mailen. En wil je zien hoe Resolve echt werkt voor jouw zorgproces? We dagen je uit en regelen in samenwerking met jou in één dag je proces in. Vervolgens probeer je het een maand uit en laat je ons weten of het bevalt.