grip op uitvoering en beleid

Lees hier klantcases

Oplossingen die werken voor de Rijksoverheid

Beleid en uitvoering zoals jij het wilt

Een complexe beslissing wil je met de juiste informatie maken. Hiervoor wil je uit veel data de feiten halen die jou ondersteunen bij de te nemen beslissingen. Wij begrijpen dat. Daarom maken we software waarmee jij de informatie krijgt die jij nodig hebt. Zodat je snel én gevalideerd kunt beslissen.  

Bewezen kwaliteit, elke dag weer

Al bijna 20 jaar zetten wij ons in voor rijksoverheden, provincies en gemeenten. Kiezen tussen de beste kwaliteit of bewezen ervaring is niet nodig: met Kodision heb je beiden. Verschillende ministeries en ZBO’s gingen je voor.

Een oplossing die past bij jouw vraag, zoals een op maat gemaakte MijnOverheid omgeving. Waarmee gebruikers snel en direct inzicht hebben waar in het proces van een aanvraag ze zijn.

Overuren die in verschillende tariefschalen passen worden automatisch goed verwerkt waarmee een hoop tijd en frustratie wordt voorkomen.

Sensoren in het water die de juiste informatie doorgeven, zodat we met elkaar droge voeten houden.

Een paar voorbeelden van de vraagstukken die dagelijks opgelost worden met Kodision.

Voor jou is het nooit zo makkelijk geweest om de juist beslissingen te nemen, prognoses te maken en voorspellingen te doen.

Benieuwd naar wat Kodision voor jou kan betekenen?

Onze accountmanager Ron Grootegoed gaat graag met je in gesprek.

06 37 117 561

r.grootegoed@kodision.nl

Laat je overtuigen door onze klantcases

Provincie Zuid-Holland

Lees in deze klantcase over de digitale formulieren, beschikbaar vanuit een centrale bibliotheek, die zijn gerealiseerd met software van Kodision.

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein was op zoek naar een levrancier voor digitale formulieren. Kodision biedt de oplossing.

Gemeente Den Haag

Den Haag wil dat zijn burgers en ondernemers veel zaken online kunnen regelen. In de software van Kodision vonden zij de oplossing.

Wil jij meer weten over onze oplossingen of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onder andere deze gebruikers maken gebruik van Kodision oplossingen

Het laatste kodision nieuws

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This