026 365 3560 info@kodision.nl

grip op uitvoering en beleid

Lees hier klantcases

Oplossingen die werken voor de Rijksoverheid

Beleid en uitvoering zoals jij het wilt

Een complexe beslissing wil je met de juiste informatie maken. Hiervoor wil je uit veel data die feiten die jou ondersteunen bij de te nemen beslissingen. Wij begrijpen dat. Daarom maken we software waarmee jij de informatie krijgt die jij nodig hebt. Zodat je snel én gevalideerd kunt beslissen.  

Bewezen kwaliteit, elke dag weer

Al bijna 20 jaar zetten wij ons in voor rijksoverheden, provincies en gemeenten. Kiezen tussen de beste kwaliteit of bewezen ervaring is niet nodig: met Kodision heb je beiden. Verschillende ministeries en ZBO’s gingen je voor.

Een oplossing die past bij jouw vraag. Zoals een op maat gemaakte MijnOverheid omgeving. Waarmee gebruikers snel en direct inzicht hebben waar in het proces van een aanvraag ze zijn.

Overuren die in verschillende tariefschalen passen automatisch goed verwerkt waarmee een hoop tijd en frustratie wordt voorkomen.

Sensoren in het water die de juiste informatie doorgeven zodat we met elkaar droge voeten houden.

Een paar voorbeelden van de vraagstukken die dagelijks opgelost worden met Kodision.

Voor jou is het nooit zo makkelijk geweest om de juist beslissingen te nemen, prognoses te maken en voorspellingen te doen.

Benieuwd naar wat Kodision voor jou kan beteken?

Onze specialist Derya gaat graag met je in gesprek.

Derya-Alper

Derya Alper

Accountmanager

06 39 37 42 95

d.alper@kodision.nl

Laat je overtuigen door onze klantcases

Provincie Zuid-Holland

Lees in deze klantcase over de digitale formulieren, beschikbaar vanuit een centrale bibliotheek, die zijn gerealiseerd met software van Kodision.

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein was op zoek naar een levrancier voor digitale formulieren. Kodision biedt de oplossing.

Gemeente Den Haag

Den Haag wil dat zijn burgers en ondernemers veel zaken online kunnen regelen. In de software van Kodision vonden zij de oplossing.

Wil jij meer weten over onze oplossingen of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onder andere deze gebruikers maken gebruik van Kodision oplossingen

Het laatste kodision nieuws

Sprintweek: Kodeweek deel 2

Sprintweek: Kodeweek deel 2

Sprintweek: Kodeweek deel 2Niels van den Berge, Senior consultantIn deel 1 van deze blogserie heb ik verteld hoe we tot het idee voor onze PGB-calculator zijn gekomen met behulp van Google’s Sprintweek. Het is nu woensdagochtend en met het idee om de PGB-calculator te...

Waarom zijn websites zo saai?

Waarom zijn websites zo saai?

Waarom zijn websites zo saai?Rob Hofman, Software ArchitectAls onderneming stoppen we er veel energie in om websites zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, zodat een bezoeker direct je boodschap begrijpt en kan beoordelen of het voor hem of haar relevant is. En...

Sprintweek: Kodeweek deel 1

Sprintweek: Kodeweek deel 1

Sprintweek: Kodeweek deel 1 Niels van den Berge, Senior consultant Het is een normale werkdag. We zijn druk aan het werk voor Autoriteit woningcorporatie, want over een maand gaat het nieuwe project live. Op een moment komt Gerda van de Marketing en salesafdeling...

Afscheid nemen bestaat niet

Afscheid nemen bestaat niet

Afscheid nemen bestaat niet  Dennis Nass, Consultant De laatste weken kon ik de grapjes over mijn vertrek nog weglachen. Maar nu is het dan toch zo ver. Het voelt nog best onwerkelijk dat ik vanmiddag naar huis ga en morgenvroeg niet meer naar Arnhem rijdt of naar de...