Samen formulieren invullen met TriplEforms Vault

Laurens de Vries, Pre-sales Consultant

Met digitale formulieren kun je heel eenvoudig een aanvraag namens jezelf doen. En in sommige gevallen ook direct namens je partner of je kinderen. Waar en wanneer dat jou uitkomt. Maar wat als je ook de input van anderen nodig hebt om een aanvraag compleet te maken? Ga je dan samen achter een computer zitten? Of voeg je een ingescande bijlage toe?

De traditionele manier

Traditionleel papieren formulieren invullen lijkt wat dat betreft makkelijker. Jij vult jouw gedeelte in, daarna geef je de papieren door aan de volgende die de aanvraag verder aanvult. Nietje erdoor en inleveren. Toch kan het in het huidige digitale tijdperk een stuk gemakkelijker.

Situatieschets

Stel je eens voor hoe handig het zou zijn dat wanneer jij je verhuizing online hebt aangegeven, de hoofdbewoner van jouw nieuwe adres direct een bericht krijgt, zodat hij een vooringevulde toestemmingsverklaring kan ondertekenen met zijn DigiD. Of een inwoner pas een uitkering kan aanvragen nadat hij daarvoor toestemming heeft gekregen tijdens een gesprek met een inkomensconsulent. Of een medewerker vult een aanvraag in en zet deze klaar voor zijn manager, zodat die de aanvraag alleen nog maar hoeft te controleren en te ondertekenen met zijn eHerkenningsmiddel. Of de organisatie van het straatfeest, die dit jaar een vergunning aanvraagt voor hetzelfde evenement als vorig jaar? Wel zo fijn als de details vooraf al ingevuld worden.

TriplEforms Vault

Speciaal voor dit soort keten-aanvraagprocessen heeft Kodision de TriplEforms Vault ontwikkeld. In deze TriplEforms module worden gegevens veilig opgeslagen en doorgegeven aan de volgende schakel. Je bepaalt daarbij zelf welke gegevens opgeslagen worden. En hoe lang deze bewaard blijven. De data wordt uiteraard encrypted opgeslagen; zonder de juiste sleutel kun je er niet bij.

Benodigheden: TriplEforms, een database en creativiteit. Want met de TriplEforms Vault open je de deur naar heel veel nieuwe mogelijkheden waarmee je jouw online dienstverlening naar een nog hoger niveau tilt. Welke toepassingen zie jij in combinatie met de TriplEforms Vault?

Vraag meer informatie aan:

Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!