Software voor de overheid

Wij zijn Kodision, een softwarebedrijf in Arnhem. Wij helpen de overheid bij digitalisering. Met digitale formulieren software TriplEforms digitaliseer je met gemak aanvraagprocessen en met zaaksysteem KIM zorg je dat alle aanvragen juist en efficiƫnt worden verwerkt. Via het klantportaal MijnOmgeving kunnen burgers zelf op ieder gewenst moment de status van een aanvraag of melding inzien. Wil je jouw eigen applicatie bouwen? Dat kan met ons no-code platform Kotuur!

Partners

Wist je dat we ook software leveren aan overheden via onze partners? Bekijk hoe wij samen kunnen werken om overheden te digitaliseren.

Kodision als IT-leverancier

Certificaten

Wij bezitten ISAE 3000 rapporten door gecertificeerde onafhankelijke auditoren, die verklaren dat wij voldoen aan de normenkaders van ISO 9001 (Kwaliteit) en ISO 27001 (Veiligheid). Deze rapporten tonen aan dat ons beleid en onze procedures op een heldere manier zijn beschreven en worden uitgevoerd. Binnen de ISAE 3000 vallen de onderdelen: security, beschikbaarheid, processing integriteit, vertrouwelijkheid en privacy. ISAE 3000 is een uitgebreider en intensiever rapport dan ISO 27001 en is een internationaal erkende standaard.

Kodision Ko