Kodision logo wit

Digitale formulieren van TriplEforms

Verbeter de online dienstverlening met de digitale formulieren van TriplEforms. Hiermee vereenvoudig je werkprocessen en bespaar je papierwerk, tijd en geld. Waarom kiezen voor TriplEforms?

Hoi, ik ben Ko! In een videoserie laat ik je alle voordelen zien van onze digitale formulieren oplossing TriplEforms. Meer weten? Bekijk de TriplEforms videoserie.

WCAG proof

Onze formulieren voldoen aan de laatste eisen op het gebied van digitale toegankelijkheid. Zo voldoe jij aan de WCAG wetgeving en kan iedereen gebruik maken van jouw online diensten. Lees meer over ons WCAG advies.

Bekijk WCAG advies

Koppelingen

TriplEforms biedt veel koppelmogelijkheden. Denk aan voor ingevuld gegevens tonen door koppeling met basisregistratie personen (BRP). Daarnaast kunnen we ook koppelen met ons zaaksysteem KIM of andere zaaksystemen, zoals Djuma, Decos, Verseon en K2B.

Bekijk zaaksysteem

Veiligheid

Alle e-formulieren zijn optimaal beveiligd en voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Geen zorgen dus over persoonsgegevens. Meer weten over digitale formulieren?

Download whitepaper

TriplEforms Vault

Met TriplEforms Vault sla je veilig gegevens op voor later gebruik, waardoor het voor gebruikers nog eenvoudiger is om een digitale aanvraag te doen.

Ontdek Vault

VTH-pakket

Met ons VTH-pakket maak je het voor aanvragers, behandelaren en inspecteurs nog makkelijker om een aanvraag of melding te doen.

Ontdek VTH-pakket

MijnOmgeving

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in digitale volwassenheid en online self-service? Kies voor klantportaal de MijnOmgeving waarin burgers zelf op ieder gewenst moment de status van een aanvraag of melding kunnen inzien.

Ontdek MijnOmgeving

Meer weten?

Download onze whitepaper over digitale formulieren of neem contact op, zodat we de uitdagingen van jouw overheidsinstantie in kaart kunnen brengen.

Support
Kodision Ko