Digitale formulieren van TriplEforms

Verbeter de online dienstverlening met de digitale formulieren van TriplEforms. Hiermee vereenvoudig je werkprocessen en bespaar je papierwerk, tijd en geld. Waarom kiezen voor TriplEforms?

WCAG proof

Onze digitale formulieren voldoen aan de laatste eisen op het gebied van digitale toegankelijkheid. Zo voldoe jij aan de WCAG wetgeving en kan iedereen gebruik maken van jouw online diensten. Daarnaast helpen we jouw organisatie om WCAG-proof te worden. Meer weten over ons WCAG advies?

Bekijk WCAG advies

Koppelingen

TriplEforms biedt veel koppelmogelijkheden. Denk aan voor ingevuld gegevens tonen door koppeling met basisregistratie personen (BRP). Daarnaast kunnen we ook koppelen met ons zaaksysteem KIM of andere zaaksystemen, zoals Djuma, Decos, Verseon en K2B.

Bekijk zaaksysteem KIM

Veiligheid

Alle e-formulieren zijn optimaal beveiligd en voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Geen zorgen dus over persoonsgegevens.

Meer weten over digitale formulieren?

Digitale formulieren TriplEforms

  • TriplEforms software
  • Standaard modules
  • TriplEforms oplossingen
  • Ons advies
Download whitepaper

TriplEforms modules & features

Digitale formulierentool TriplEforms bevat vele handige modules en features, zoals de Vault, CM payments en een WCAG check. Bekijk alle modules en features van TriplEforms! Let op: de pagina achter de link wordt maandelijks verder aangevuld.

Ontdek alle modules en features

VTH-pakket

Met ons VTH-pakket maak je het voor aanvragers, behandelaren en inspecteurs nog makkelijker om een aanvraag of melding te doen.

Ontdek VTH-pakket

MijnOmgeving

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in digitale volwassenheid en online self-service? Kies voor klantportaal de MijnOmgeving waarin burgers zelf op ieder gewenst moment de status van een aanvraag of melding kunnen inzien.

Ontdek MijnOmgeving

Shared hosting

Met onze shared hosting dienst kunnen wij je een betere dienstverlening, de nieuwste infrastructuur, betere beveiliging en de jaarlijkse TPM-verklaring bieden.

Ontdek shared hosting

Escrow

Wil jij graag zekerheid dat jouw digitale dienstverlening hoe dan ook kan voortbestaan? De regelingen met Escrow4all zorgen ervoor dat jij de actuele broncode en technische documentatie van onze software ontvangt in geval van nood. Samen verbeteren we digitale dienstverlening.. én houden we die in stand.

Download whitepaper

Interesse?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare digitale formulierentool met vele functionaliteiten? Onze experts laten je TriplEforms graag zien! Vraag een demo aan en ontdek zelf of het bij jouw organisatie past.

Vraag demo aan

Ron Grootegoed

Accountmanager

Gratis adviesgesprek met Ron

Heb je vragen over de mogelijkheden of de voordelen van TriplEforms? Ron helpt je graag verder tijdens een gratis adviesgesprek.

Adviesgesprek inplannen