Digitale formulieren van TriplEforms

Verbeter de online dienstverlening met de digitale formulieren van TriplEforms. Hiermee vereenvoudig je werkprocessen en bespaar je papierwerk, tijd en geld. Waarom kiezen voor TriplEforms?

De voordelen van TriplEforms:

WCAG proof

Onze digitale formulieren voldoen aan de laatste eisen op het gebied van digitale toegankelijkheid. Zo voldoe jij aan de WCAG wetgeving en kan iedereen gebruik maken van jouw online diensten. Lees meer over ons WCAG advies.

Bekijk WCAG advies

Koppelingen

TriplEforms biedt veel koppelmogelijkheden. Denk aan voor ingevuld gegevens tonen door koppeling met basisregistratie personen (BRP). Daarnaast kunnen we ook koppelen met ons zaaksysteem KIM of andere zaaksystemen, zoals Djuma, Decos, Verseon en K2B.

Bekijk zaaksysteem

Veiligheid

Alle e-formulieren zijn optimaal beveiligd en voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Geen zorgen dus over persoonsgegevens. Meer weten over digitale formulieren?

Download whitepaper

TriplEforms Vault

Met TriplEforms Vault sla je veilig gegevens op voor later gebruik, waardoor het voor gebruikers nog eenvoudiger is om een digitale aanvraag te doen.

Ontdek Vault

VTH-pakket

Met ons VTH-pakket maak je het voor aanvragers, behandelaren en inspecteurs nog makkelijker om een aanvraag of melding te doen.

Ontdek VTH-pakket

MijnOmgeving

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in digitale volwassenheid en online self-service? Kies voor klantportaal de MijnOmgeving waarin burgers zelf op ieder gewenst moment de status van een aanvraag of melding kunnen inzien.

Ontdek MijnOmgeving

Shared hosting

Met onze shared hosting dienst kunnen wij je een betere dienstverlening, de nieuwste infrastructuur, betere beveiliging en de jaarlijkse TPM-verklaring bieden.

Ontdek shared hosting

Interesse?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare digitale formulierentool met vele functionaliteiten? Onze experts laten je TriplEforms graag zien! Vraag een demo aan en ontdek zelf of het bij jouw organisatie past.

Vraag demo aan

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt.


Kodision Ko

Ron Grootegoed

Accountmanager

Gratis adviesgesprek met Ron

Heb je vragen over de mogelijkheden of de voordelen van TriplEforms? Ron helpt je graag verder tijdens een gratis adviesgesprek.

Adviesgesprek inplannen