No-code platform Kotuur

Naast onze drie low-code software tools, bieden we sinds 2020 ook een no-code platform aan: Kotuur. Ben jij op zoek naar een platform waarmee je zonder IT-kennis snel en eenvoudig een (simpele) applicatie kunt neerzetten? Dan is Kotuur misschien wel wat voor jou!

Wat is no-code software?

No-code software is - de naam zegt het al - een type software waarbij je applicaties kunt maken zonder een regel code te schrijven. Deze code maakt plaats voor visueel modelleren; je sleept gewoon bestaande componenten naar waar je ze wilt hebben (drag & drop). Hierdoor kunnen ook niet-IT'ers, zogenaamde 'citizen developers', in samenwerking met de IT-afdeling zelf applicaties in elkaar zetten. Je time-to-market wordt hierdoor enorm verkort en je kosten worden verminderd. Meer weten over no-code software?

Lees alles over no-code

Low-code vs. no-code

Van traditionele high-code software naar low-code, en van low-code naar no-code software. Door de jaren heen wordt software steeds toegankelijker en eenvoudiger. Waar je voor low-code software nog ervaren software developers nodig hebt, kun je met no-code software in principe helemaal zelf een applicatie maken. Zowel low-code software als no-code software werken met een grafische interface en drag & drop en met beide types kun je sneller ontwikkelen dan met traditionele high-code software. Het verschil zit hem in de gebruiker, en in de toepassing. Over de toepassingen lees je hieronder meer. Alvast meer weten over de verschillen tussen low- en no-code?

Bekijk verschillen tussen low- en no-code
Meer weten over no-code platform Kotuur?

Efficiëntie en innovatie door no-code software

  • De kern van het platform
  • Wat is no-code en wanneer zet je het in?
  • Kenmerken Kotuur
  • In één week van idee naar applicatie
  • No-code in cijfers
  • Hoe werkt Kotuur?
Download whitepaper

Toepassingen van no-code

Hierboven noemden we het al even; het verschil tussen low- en no-code software zit hem onder andere in de toepassingen. Met low-code heb je, door de gebruikte code, meer maatwerk mogelijkheden en rijkheid aan functionaliteiten. Hierdoor is het geschikt voor complexere processen zoals het koppelen van systemen. Op een no-code platform kun je vaak alleen gebruik maken van de standaard bouwblokken die de leverancier in het platform plaatst. Wel is no-code op haar beurt enorm geschikt voor primaire bedrijfsprocessen die een dynamische aanpak vereisen. Je maakt heel eenvoudig aanpassingen en door regels en rollen toe te kennen aan formuliervelden, kan iedereen processen automatiseren. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden van no-code:

Ontdek de mogelijkheden van no-code

De kracht van Kotuur

Je hebt nu al enkele voordelen gelezen van no-code software, maar ons eigen no-code platform Kotuur onderscheidt zich door een nog veel groter voordeel: het maakt gebruik van een automatisch gegenereerd datamodel. Dit betekent dat je zelf bij de start van jouw applicatie geen datamodel meer op hoeft te zetten. Daarnaast is het gevolg van een automatisch gegenereerd datamodel dat jouw wijzigingen in de back-end, automatisch doorgevoerd worden in de front-end. En dat betekent? Precies, geen migraties meer!

Waarom? Omdat eenvoud in IT het allermooist is.

Zelf Kotuur ontdekken?

Waar Kodision zich enkel richt op overheidsorganisaties, kan Kotuur met ongeveer alle soorten en maten organisaties uit de voeten! Heb jij interesse in no-code software om zelf applicaties te lanceren, als hoofdsysteem óf als aanvulling op je low-code systeem? Neem dan eens deel aan een online demo, vraag een gratis proefaccount aan, of meld je aan voor no-code updates via je mail!

Start met Kotuur

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt.