Kodision logo wit

Zaaksysteem

Met het KIM-zaaksysteem heb je inzicht in je processen en werk je doelgericht. Jouw officesysteem, applicatie- en werkprocessen zijn slimmer, beter en goedkoper ingericht.

De nieuwe release van KIM 4.0 staat voor de deur. Met de nieuwe functionaliteiten kun je jouw werkprocessen nog beter, goedkoper en slimmer inrichten. Benieuwd hoe KIM 4.0 er uit ziet? In deze demo laat Maarten je alle voordelen en functionaliteiten zien.

Gebruiksvriendelijk

In KIM komen de gegevens via een digitaal formulier binnen en wordt direct een zaak aangemaakt. Je bent heel flexibel met het inrichten van je processen en zaken. En het beste is: er is geen programmeerkennis vereist.

Koppelingen

KIM biedt veel koppelmogelijkheden. KIM is volledig gebaseerd op wereldwijde W3C standaarden met uitgebreide integratiemogelijkheden. Wil je liever standaard? Ook dat kan! Er zijn diverse standaardmodules beschikbaar, zoals KCC, MijnLoket, Sharepoint en MS Outlook.

Inzicht

KIM beschikt over een rapportage mogelijkheid, waarmee medewerkers en managers direct inzicht krijgen in trends. Een aantal standaard rapportages is al voor je gemaakt, maar je kunt ook zelf rapportages maken en exporteren.

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt.


Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om de uitdagingen van jouw overheidsinstantie in kaart te brengen.

Support
Kodision Ko