Zaaksysteem

Met het KIM-zaaksysteem heb je inzicht in je processen en werk je doelgericht. Jouw officesysteem, applicatie- en werkprocessen zijn slimmer, beter en goedkoper ingericht.

De nieuwe release van KIM Zaaksysteem 4.0 staat voor de deur. Met de nieuwe functionaliteiten kun je jouw werkprocessen nog beter, goedkoper en slimmer inrichten. Benieuwd hoe KIM 4.0 er uit ziet? In deze demo laat Maarten je alle voordelen en functionaliteiten zien of lees de KIM zaaksysteem blog.

Gebruiksvriendelijk

In het KIM Zaaksysteem komen de gegevens via een digitaal formulier binnen en wordt direct een zaak aangemaakt. Je bent heel flexibel met het inrichten van je processen en zaken. En het beste is: er is geen programmeerkennis vereist.

Koppelingen

KIM biedt veel koppelmogelijkheden. KIM is volledig gebaseerd op wereldwijde W3C standaarden met uitgebreide integratiemogelijkheden. Wil je liever standaard? Ook dat kan! Er zijn diverse standaardmodules beschikbaar, zoals KCC, MijnLoket, Sharepoint en MS Outlook.

Meer weten over KIM?

Werkprocessen optimaliseren met KIM Zaaksyteem

  • Hoe werkt KIM Zaaksysteem?
  • De voordelen van KIM
  • Nieuw in KIM versie 4.0
Download whitepaper

Inzicht

Zaaksysteem KIM beschikt over een rapportage mogelijkheid, waarmee medewerkers en managers direct inzicht krijgen in trends. Een aantal standaard rapportages is al voor je gemaakt, maar je kunt ook zelf rapportages maken en exporteren.

Interesse?

Wil jij ook zonder programmeerkennis inzicht krijgen in alle zaken en trends? Dan is zaaksysteem KIM misschien wel een goede optie voor jou. Vraag een online demo aan en ontdek het zelf!

Vraag demo aan

Alfred Sluijs

Systeembeheerder

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen