SPRINTweek vlog #1
Jochem Nijkamp, Stagiair Marketing & Sales

Welkom bij de eerste dagvlog van de SPRINTweek! Zes van onze collega’s hebben van 9 tot 13 april deelgenomen aan een SPRINTweek. In deze week hebben ze gewerkt aan een gezamenlijk project om de producten van onze organisatie te innoveren & verbeteren.  Wil je eerst meer lezen over onze vorige SPRINTweek? Lees de blogs (deel 1 en deel 2) geschreven door onze collega Niels.

Kodisianen Lisa en Jochem hebben elke dag van deze week een vlog opgenomen. Zo krijg jij exclusieve beelden te zien hoe je in zo’n week te werk gaat. In de eerste dag van de SPRINTweek hebben de deelnemers sprintvragen opgesteld die beantwoord moeten worden. Ook hebben ze een diagram gemaakt om een beter beeld te krijgen van de ontwikkeling van het concept. Tot slot zijn er experts geïnterviewd om een goede toepassingcontext te bepalen.

Bekijk de eerste dagvlog hieronder:

Heb je een vraag?

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This