026 365 3560 info@kodision.nl

slimmer gebruik maken van je software

Training op maat

Waarom kiezen voor de training op maat?

Kies zelf de locatie: tijdswinst & kostenvoordeel!

Z

Afgestemd op de specifieke wensen van je bedrijf

Koppeling praktijk en teambuilding

Maatwerk & Incompany

Een maatwerktraining stelt je in staat om groepen medewerkers, tegelijkertijd, dezelfde training te laten volgen op een door jou gekozen locatie.

Jij bepaalt

Datum, locatie, tijd en inhoud worden op jouw wensen afgestemd. Op die manier haal je maximaal rendement uit de training!

Trainingen worden verzorgd op een door jouw gekozen locatie, waardoor de deelnemers niet onnodig lang hoeven te reizen en kostenvoordelen behaald kunnen worden.

Inhoud & teambuilding in één keer

Deelnemers worden opgeleid samen met hun eigen collega’s. Dit komt de koppeling met de praktijk en teambuilding ten goede. Daarnaast wordt gezorgd voor uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze.

Persoonlijke aandacht

De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van jouw organisatie.

Hierdoor kunnen we de praktijksituatie van de deelnemer zo goed mogelijk nabootsen en is het rendement van de training optimaal.

Meer informatie

Binnen één werkdag wordt er contact met je opgenomen. We bespreken welk moment je goed uitkomt, de praktische details en wat je specifieke vragen en verwachting zijn.

Klanten over de trainingen

In een plezierige sfeer grote stappen maken naar het uiteindelijke doel: TriplEforms te beheren en beheersen. Sipke Wagenaar - Gemeente Harlingen

Doordat binnen de training ruimte is voor het behandelen van maatwerk oplossingen, kan je binnen je eigen organisatie er meteen mee aan de slag. Boebie de Wit - UWV

De training heeft mij inzicht gegeven hoe je formulieren kunt maken en hoe de applicatie grotendeels in elkaar zit. Linette Diesvelt - Gemeente Doetinchem