026 365 3560 info@kodision.nl

TriplEForms 4.3

een nog betere versie voor de beste Digitale formulieren

Wil je nog beter compliant zijn aan de nieuwste WCAG richtlijnen? Wil je zonder problemen kunnen kiezen met welke inlogmogelijkheid je koppelt? Vraag direct de factsheet van de de nieuwe TriplEforms 4.3 aan.

Vraag direct de Factsheet aan

 

Wil jij meer te weten komen over hoe TriplEforms 4.3 de digitale dienstverlening binnen jouw organisatie nog beter kan maken? Vraag dan via onderstaand formulier de factsheet over TriplEforms 4.3 aan.

 

Doe mee aan WCAG. Deel 1: Waarom voldoen we niet?

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlandse gemeenten nog niet voldoet aan de WCAG-richtlijnen. In deze blogserie gaan we dieper in op de oorzaak en oplossing. Laten we beginnen bij het begin: waarom voldoen gemeenten (nog) niet?

Nog betere dienstverlening bij De Fryske Marren

Met behulp van de TriplEforms Vault is het voor burgers in gemeente De Fryske Marren nu nog makkelijker én sneller om een evenementenaanvraag te doen. Hoe zij dit hebben gedaan? De klant verteld!

Samen formulieren invullen met TriplEforms Vault

Met digitale formulieren kun je heel eenvoudig een aanvraag namens jezelf doen, maar wat als je ook de input van anderen nodig hebt? Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe module TriplEforms Vault.

Naar grazige weiden met de nieuwe TriplEforms 4.3

Net als gnoes op de Afrikaanse savanne altijd op zoek zijn naar grazige weiden, zijn dienstverleners altijd op zoek naar nieuwe kansen en functionaliteiten. Ontdek nu de voordelen van TriplEforms 4.3.

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.

Share This