TriplEforms modules & features

Digitale formulierentool TriplEforms bevat meerdere handige modules & features die jouw digitale dienstverlening nóg beter kunnen maken. Hieronder bespreken we de eigenschappen en voordelen van elk van deze modules & features in een video. Heb je na het kijken van de video nog vragen over de mogelijkheden binnen TriplEforms? Plan een gratis adviesgesprekje in met Ron.

Vault

Je kent de situatie vast wel dat twee verschillende mensen één formulier moeten invullen en ondertekenen. Dit kun je doen door ze tweemaal hetzelfde formulier in te laten vullen met een bepaalde aantekening dat het dezelfde zaak is, of misschien wel door met PDF bestanden te werken. Met de TriplEforms Vault is deze omslachtigheid verleden tijd; laat twee mensen eenvoudig in hetzelfde formulier werken.

Lees meer over de Vault

Zaak- en documentservices

Heb jij het ook gehad met al dat handmatige werk? Zelf aanvragen en meldingen in het zaaksysteem plaatsen, zelf bijlagen toevoegen... Met de TriplEforms Zaak- en documentservices belanden jouw ingevulde e-formulieren automatisch en volledig in je zaaksysteem.

SAML: DigiD, eHerkenning en eIDAS

Security Assertion Markup Language, oftewel 'SAML' maakt een single sign-on tot webapplicaties zoals TriplEforms mogelijk. Na inloggen met SAML krijg je een Burger Service Nummer (BSN) of een KvK-nummer terug. Deze gegevens vormen je digitale identeit. Hiermee kun je informatie ophalen voor pre-fill in een formulier. Burgers kunnen toegang krijgen tot webapplicaties via DigiD, bedrijven via eHerkenning en Europese burgers en bedrijven via eIDAS. Wil jij dat burgers en bedrijven op een veilige manier kunnen in- en uitloggen bij het regelen van hun online zaken? Maak gebruik van onze SAML module!

WCAG check

Met de WCAG check, die functioneel hetzelfde werkt als de integrity scan, maakt TriplEforms het doorvoeren van je digitale toegankelijkheid een stukje makkelijker. Je kunt namelijk een WCAG scan laten uitvoeren op alle scenario's en formulieren binnen je project, zodat je weet wat er nog toegankelijker moet worden gemaakt. Digitale toegankelijkheid garanderen voor je burgers? Gebruik de WCAG check module!

Genereer functioneel ontwerp

Met de 'Generate FO' module kun je kiezen of je één scenario/blok of een heel formulier wilt exporteren naar een Word document. Een redactie kan dit document vervolgens makkelijker gebruiken voor een review aangezien ze de formulierstappen precies kunnen zien. Altijd een actueel functioneel ontwerp van je formulieren? Gebruik de genereer FO module!

Docx als fragment

In TriplEforms 5 kun je een Docx document gebruiken als fragment in plaats van RTF en HTML. Waar je in het verleden 3 fragmenten (header, content, footer) nodig had voor het maken van documenten, heb je er nu nog maar één nodig. Dit biedt meer gebruiksgemak, meer opties voor het opmaken van documenten en het is toegankelijker. Meer weten over deze module? Bekijk de video!

Waitbox

De waitbox is een modal (klein popupvenstertje) die over de pagina heen wordt getoond op het moment dat informatie vanuit het formulier wordt verstuurd naar de server. Terwijl de waitbox in beeld is, kan de klant geen acties uitvoeren. Dit voorkomt dat de klant nogmaals op "verstuur" klikt en de aanvraag dubbel binnenkomt.

reCAPTCHA

Captcha staat voor "Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humand Apart". Het is als het ware een veiligheidsmaatregel die helpt bij de bescherming tegen spam en ontsleuteling van wachtwoorden. Je moet een eenvoudige test uitvoeren zoals het aanvinken van alle hokjes met een zebrapad erin. Aan de hand van die test kan TriplEforms onbevoegde toegang tot jouw account voorkomen en beveiliging van je informatie waarborgen.

Ontdek de mogelijkheden van Tripleforms in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.

Plan een adviesgesprek in
Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl

Ron Grootegoed

Accountmanager

Gratis adviesgesprek met Ron

Wil je meer weten over onze TriplEforms modules & features? Plan een kort adviesgesprekje met Ron in, hij vertelt je er graag meer over!

Adviesgesprek inplannen