TriplEforms Vault

TriplEforms Vault is een losse module die je koppelt met onze digitale formulierenoplossing TriplEforms. Met de module sla je veilig gegevens op voor later gebruik, waardoor het voor gebruikers nog eenvoudiger is om een digitale aanvraag te doen. Waarom kiezen voor TriplEforms Vault?

Benieuwd naar alle voordelen van TriplEforms Vault? In deze video vertelt Martina je graag meer.

Gebruiksvriendelijk

Wanneer een aanvrager is ingelogd met DigiD of eHerkenning kunnen de antwoorden automatisch bij elke klik worden opgeslagen. Mocht de aanvrager onverwachts zijn sessie verliezen, dan kan hij zo weer verder waar hij gebleven was. Daarnaast is het mogelijk om gegevens van een jaarlijks terugkerende aanvraag automatisch in te laten vullen. Tot slot kun je samen formulieren invullen, zodat de hoofdbevoegde het formulier alleen nog maar hoeft te verzenden met zijn eHerkenningsmiddel.

Efficiënt

Door TriplEforms Vault is het voor burgers makkelijker om een aanvraag in te dienen. Hierdoor komen er minder vragen binnen bij het KCC van jouw organisatie. Het resultaat hiervan is minder kosten bij de verwerking van aanvragen. Wilt jouw organisatie ook kosten besparen?

Veilig

De bewaarde gegevens worden versleuteld opgeslagen, zodat een hacker er niets mee kan doen. De opgeslagen gegevens worden na een instelbare tijd automatisch verwijderd. Daarbij kan onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende formulieren. Een subsidie aanvraag kan bijvoorbeeld langer worden bewaard dan een melding openbare ruimte. Je kunt TriplEforms Vault inrichten naar de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl