TriplEForms

Digitale formulieren

Wil je weten hoe je met digitale formulieren werkprocessen binnen jouw organisatie kunt vereenvoudigen? Vraag direct de Factsheet digitale formulieroplossingen met TriplEforms aan.

Uitbreidingsmogelijkheden van TriplEforms

Met de uitbereidingsmogelijkheden van TriplEforms kun je jouw dienstverlening verbeteren. Het helpt je bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in het online gebruikersgedrag van inwoners of de digitale omgeving van jouw overheidsinstantie extra te beveiligen.  Inwoners willen gemakkelijk hun afspraken kunnen wijzigen of annuleren of direct betalen voor een parkeerabonnement dat ze zojuist hebben afgenomen.  Klik op een van de onderstaande modules om meer te weten te komen over hoe jij TriplEforms kunt uitbreiden.

Waarom TriplEforms

TripleEforms onderscheidt zich van de concurrenten door de vele koppelingsmogelijkheden. Met TriplEforms is het mogelijk om formulieren aan een willekeurig zaaksysteem of ander systeem te koppelen. Hierdoor kan Kodision formulieren maken die meerdere zaken opleveren in een zaaksysteem. Met TriplEforms maak je één formulier voor een live event dat verschillende producten als resultaat kan hebben. Denk aan doorgeven van een verhuizing en aanvragen van een parkeervergunning.

Voordelen van TriplEforms

 • Vorm van formulieren en de inhoud zijn gescheiden.
 • Volledige vrijheid om te integreren met diverse bronnen. Hierdoor maak je slimme formulieren die gegevens tonen die je al weet van een burger. Hiermee voldoe je op de wet eenmalige uitvraag waar ook gemeenten aan gehouden zijn (maar vaak niet doen).
 • Hergebruik van formulieren of onderdelen daarvan.
 • Beheeromgeving (OTAP) netjes van ontwikkeling naar productie.
 • Gegevens kunnen centraal beheerd worden door de Parameterdatabase.
 • Geen programmeerkennis nodig.
 • Meertaligheid standaard mogelijk.
 • Voorzieningen als Betalen en autorisatie mogelijk (eHerkenning, DigiD en eIDAS).
 • Responsive en multichannel formulieren.
 • Kan voldoen aan webrichtlijnen (WCAG 2.0).
 • Optimale beveiliging.

TriplEforms maakt e-formulieren vormgeven toegankelijk voor medewerkers

Onze digitale formulieren zijn voor medewerkers van allerlei organisaties gemakkelijk te gebruiken. Voor het gebruik van onze digitale formulieren is geen specifieke programmeerkennis vereist. Door onze technische knowhow op het gebied digitale dienstverlening voor bijvoorbeeld overheidsinstanties kunnen wij jouw organisatie ontzorgen.

Vraag direct de Factsheet aan

 

Wil jij meer te weten komen over hoe je digitale formulieren kan inzetten om werkprocessen binnen jouw organisatie te digitaliseren. Vraag dan via onderstaand formulier de Factsheet over digitale formulieren aan.

 

Doe mee aan WCAG. Deel 2: Hoe kunnen we voldoen?

WCAG is bedoeld om websites, formulieren en apps te laten voldoen aan de minimale eisen ten aanzien van toegankelijkheid. In deze blogserie gaan we dieper in op de oorzaak en oplossing. Lees in deze blog hoe je kunt voldoen.

Doe mee aan WCAG. Deel 1: Waarom voldoen we niet?

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlandse gemeenten nog niet voldoet aan de WCAG-richtlijnen. In deze blogserie gaan we dieper in op de oorzaak en oplossing. Laten we beginnen bij het begin: waarom voldoen gemeenten (nog) niet?

Nog betere dienstverlening bij De Fryske Marren

Met behulp van de TriplEforms Vault is het voor burgers in gemeente De Fryske Marren nu nog makkelijker én sneller om een evenementenaanvraag te doen. Hoe zij dit hebben gedaan? De klant verteld!

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.

Share This