026 365 3560 info@kodision.nl

TriplEForms

Digitale formulieren

Wil je weten hoe je met digitale formulieren werkprocessen binnen jouw organisatie kunt vereenvoudigen? Vraag direct de Factsheet digitale formulieroplossingen met TriplEforms aan.

Uitbreidingsmogelijkheden van TriplEforms

Met de uitbereidingsmogelijkheden van TriplEforms kun je jouw dienstverlening verbeteren. Het helpt je bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in het online gebruikersgedrag van inwoners of de digitale omgeving van jouw overheidsinstantie extra te beveiligen.  Inwoners willen gemakkelijk hun afspraken kunnen wijzigen of annuleren of direct betalen voor een parkeerabonnement dat ze zojuist hebben afgenomen.  Klik op een van de onderstaande modules om meer te weten te komen over hoe jij TriplEforms kunt uitbreiden.

MijnOmgeving

Realiseer een betere klantbeleving dankzij de MijnOmgeving module en start met het optimaliseren van klantbelevingen. Lees meer »

Ingenico

Direct kunnen afrekenen wanneer je een formulier invult? Dankzij de Ingenico module is dit geen enkel probleem. Lees meer »

Afspraak+

Wijzig, annuleer of plan meerdere afspraken in slechts één klik met de Afspraak+ module. Regel afspraken direct online. Lees meer »

DigiD

Laat jouw gebruiker makkelijk inloggen met behulp van de DigiD module. Veilig én gebruiksvriendelijk.

TPM verklaring

Veiligheid voorop met een TPM verklaring geleverd door Kodision. Lees meer »

Leerlingenvervoer

Als ouder eenvoudig je aanvraag indienen voor leerlingenvervoer en als gemeente volledig de aandacht geven aan kwaliteit. Lees meer »

Statistiek

Krijg heldere inzichten in het gebruikersgedrag en verhoog het aantal ingevulde formulieren dankzij de Statistiek module. Lees meer »

Beveiligd

Met de Beveiligd module zorgen wij voor een veilige en encrypted methode voor het uitwisselen van gegevens. Lees meer »

eHerkenning

Bied jouw gebruiker het gemak en veiligheid van eHerkenning: op 1 manier bij meerdere organisaties inloggen.

Waarom TriplEforms

TripleEforms onderscheidt zich van de concurrenten door de vele koppelingsmogelijkheden. Met TriplEforms is het mogelijk om formulieren aan een willekeurig zaaksysteem of ander systeem te koppelen. Hierdoor kan Kodision formulieren maken die meerdere zaken opleveren in een zaaksysteem. Met TriplEforms maak je één formulier voor een live event dat verschillende producten als resultaat kan hebben. Denk aan doorgeven van een verhuizing en aanvragen van een parkeervergunning.

Voordelen van TriplEforms

 • Vorm van formulieren en de inhoud zijn gescheiden.
 • Volledige vrijheid om te integreren met diverse bronnen. Hierdoor maak je slimme formulieren die gegevens tonen die je al weet van een burger. Hiermee voldoe je op de wet eenmalige uitvraag waar ook gemeenten aan gehouden zijn (maar vaak niet doen).
 • Hergebruik van formulieren of onderdelen daarvan.
 • Beheeromgeving (OTAP) netjes van ontwikkeling naar productie.
 • Gegevens kunnen centraal beheerd worden door de Parameterdatabase.
 • Geen programmeerkennis nodig.
 • Meertaligheid standaard mogelijk.
 • Voorzieningen als Betalen en autorisatie mogelijk (eHerkenning, DigiD en eIDAS).
 • Responsive en multichannel formulieren.
 • Kan voldoen aan webrichtlijnen (WCAG 2.0).
 • Optimale beveiliging.

TriplEforms maakt e-formulieren vormgeven toegankelijk voor medewerkers

Onze digitale formulieren zijn voor medewerkers van allerlei organisaties gemakkelijk te gebruiken. Voor het gebruik van onze digitale formulieren is geen specifieke programmeerkennis vereist. Door onze technische knowhow op het gebied digitale dienstverlening voor bijvoorbeeld overheidsinstanties kunnen wij jouw organisatie ontzorgen.

Vraag direct de Factsheet aan

 

Wil jij meer te weten komen over hoe je digitale formulieren kan inzetten om werkprocessen binnen jouw organisatie te digitaliseren. Vraag dan via onderstaand formulier de Factsheet over digitale formulieren aan.

 

Samen formulieren invullen met TriplEforms Vault

Met digitale formulieren kun je heel eenvoudig een aanvraag namens jezelf doen, maar wat als je ook de input van anderen nodig hebt? Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe module TriplEforms Vault.

Naar grazige weiden met de nieuwe TriplEforms 4.3

Net als gnoes op de Afrikaanse savanne altijd op zoek zijn naar grazige weiden, zijn dienstverleners altijd op zoek naar nieuwe kansen en functionaliteiten. Ontdek nu de voordelen van TriplEforms 4.3.

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.

Share This