026 365 3560 info@kodision.nl

TriplEForms

Digitale formulieren voor overheidsinstellingen

Wil je weten hoe je met digitale formulieren werkprocessen binnen jouw overheidsinstantie vereenvoudigen? Vraag direct de Factsheet digitale formulieroplossingen met TriplEforms aan.

Uitbreidingsmodules van TriplEforms

Met de uitbereidingsmodules van TriplEforms is jouw digitale dienstverlening naar wens uit te bereiden. Het helpt je bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in het online gebruikersgedrag van inwoners of de digitale omgeving van jouw overheidsinstantie extra te beveiligen.  Inwoners willen gemakkelijk hun afspraken kunnen wijzigen of annuleren of direct betalen voor een parkeerabonnement dat ze zojuist hebben afgenomen.  Klik op een van de onderstaande modules om meer te weten te komen over hoe jij TriplEforms kunt uitbreiden.

MijnOmgeving

Realiseer een betere klantbeleving dankzij de MijnOmgeving module en start met het optimaliseren van klantbelevingen. Lees meer »

Ingenico

Direct kunnen afrekenen wanneer je een formulier invult? Dankzij de Ingenico module is dit geen enkel probleem. Lees meer »

TPM

Ontdek de zekerheid van veilige formulieren. De TPM module zorgt voor een beveiligde methode van online data verwerking. Lees meer »

Afspraak+

Wijzig, annuleer of plan meerdere afspraken in slechts één klik met de Afspraak+ module. Regel afspraken direct online. Lees meer »

Leerlingenvervoer

Als ouder eenvoudig je aanvraag indienen voor leerlingenvervoer en als gemeente volledig de aandacht geven aan kwaliteit. Lees meer »

Statistiek

Krijg heldere inzichten in het gebruikersgedrag en verhoog het aantal ingevulde formulieren dankzij de Statistiek module. Lees meer »

Beveiligd

Met de Beveiligd module zorgen wij voor een veilige en encrypted methode voor het uitwisselen van gegevens. Lees meer »

Waarom TriplEforms

TripleEforms onderscheidt zich van de concurrenten door de vele koppelingsmogelijkheden. Met TriplEforms is het mogelijk om formulieren aan een willekeurig zaaksysteem of ander systeem te koppelen. Hierdoor kan Kodision formulieren maken die meerdere zaken opleveren in een zaaksysteem. Met TriplEforms maak je één formulier voor een life event dat verschillende producten als resultaat kan hebben. Denk aan doorgeven van een verhuizing en aanvragen van een parkeervergunning.

Voordelen van TriplEforms

 • Vorm van formulieren en de inhoud zijn gescheiden.
 • Volledige vrijheid om te integreren met diverse bronnen. Hierdoor maak je slimme formulieren die gegevens tonen die je al weet van een burger. Hiermee voldoe je op de wet eenmalige uitvraag waar ook gemeenten aan gehouden zijn (maar vaak niet doen).
 • Hergebruik van formulieren of onderdelen daarvan.
 • Beheeromgeving (OTAP) netjes van ontwikkeling naar productie.
 • Gegevens kunnen centraal beheerd worden door de Parameterdatabase.
 • Geen programmeerkennis nodig.
 • Meertaligheid standaard mogelijk.
 • Voorzieningen als Betalen en autorisatie mogelijk (eHerkenning, DigiD en eIDAS).
 • Responsive en multichannel formulieren.
 • Kan voldoen aan webrichtlijnen (WCAG 2.0).
 • Optimale beveiliging.

TriplEforms maakt e-formulieren vormgeven toegankelijk voor medewerkers

Onze digitale formulieren zijn voor medewerkers van gemeenten gemakkelijk te gebruiken. Voor het gebruik van onze digitale formulieren is geen specifieke programmeerkennis vereist. Door onze technische knowhow op het gebied digitale dienstverlening voor overheidsinstanties kunnen wij jouw organisatie ontzorgen.

Vraag direct de Factsheet aan

Wil jij als medewerker van een overheidsinstantie meer te weten komen over hoe je digitale formulieren kan inzetten om werkprocessen binnen jouw organisatie te digitaliseren. Vraag dan via onderstaand formulier de Factsheet over digitale formulieren aan.

#ToDo: De wereld verbinden, begin bij jezelf!

#ToDo: De wereld verbinden, begin bij jezelf! Ard van Winden, Senior Accountmanager In eerdere blogs heb ik het belang al aangegeven om nú zelf als gemeente of uitvoeringsinstantie een portal te maken. Niet omdat MijnOverheid niets wordt. Wel omdat het nog lang duurt...

Handmatig testen met TriplEforms verleden tijd!

Handmatig testen met TriplEforms verleden tijd! Bastiaan Mulder, Software Engineer en Reinier Janssen, Test Engineer Het is herkenbaar: iedere keer handmatig dezelfde testen uitvoeren na een wijziging in de digitale formulieren. Dit rooft veel tijd van de organisatie....

Weekvlog #18 – Onafhankelijkheid? Geen vendor lock-in!

Weekvlog #18 - Onafhankelijkheid? Geen vendor lock-in!  Ard van Winden, Senior accountmanager Ard spreekt een Friese gemeente die te maken heeft met een vendor lock-in. Er zijn meer gemeenten zoals deze Friese gemeente waar Ard op bezoek is. Ze hebben een sterke drang...

Samen met Kodision de dienstverlening verbeteren?

Samen met Kodision de dienstverlening verbeteren? Ron Grootegoed, Senior Accountmanager Als inwoner van een gemeente hebben we af en toe te maken met die gemeente. Wanneer we bijvoorbeeld ons paspoort of rijbewijs willen vernieuwen, een vergunning willen aanvragen of...

Nog 39 werkdagen om te voldoen aan de eIDAS-verordening

Nog 39 werkdagen om te voldoen aan de eIDAS-verordening Ard van Winden, Senior Accountmanager Biedt jouw organisatie dienstverlening aan via eHerkenning of DigID? Dan moet jouw organisatie voldoen aan de Europese eIDAS-verordening. Digitale dienstverlening moet...

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.

Share This