026 365 3560 info@kodision.nl

TriplEForms

Digitale formulieren voor overheidsinstellingen

Wil je weten hoe je met digitale formulieren werkprocessen binnen jouw overheidsinstantie vereenvoudigen? Vraag direct de Factsheet digitale formulieroplossingen met TriplEforms aan.

Uitbreidingsmodules van TriplEforms

Met de uitbereidingsmodules van TriplEforms is jouw digitale dienstverlening naar wens uit te bereiden. Het helpt je bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in het online gebruikersgedrag van inwoners of de digitale omgeving van jouw overheidsinstantie extra te beveiligen.  Inwoners willen gemakkelijk hun afspraken kunnen wijzigen of annuleren of direct betalen voor een parkeerabonnement dat ze zojuist hebben afgenomen.  Klik op een van de onderstaande modules om meer te weten te komen over hoe jij TriplEforms kunt uitbreiden.

MijnOmgeving

Realiseer een betere klantbeleving dankzij de MijnOmgeving module en start met het optimaliseren van klantbelevingen. Lees meer »

Ingenico

Direct kunnen afrekenen wanneer je een formulier invult? Dankzij de Ingenico module is dit geen enkel probleem. Lees meer »

TPM

Ontdek de zekerheid van veilige formulieren. De TPM module zorgt voor een beveiligde methode van online data verwerking. Lees meer »

Afspraak+

Wijzig, annuleer of plan meerdere afspraken in slechts één klik met de Afspraak+ module. Regel afspraken direct online. Lees meer »

Leerlingenvervoer

Als ouder eenvoudig je aanvraag indienen voor leerlingenvervoer en als gemeente volledig de aandacht geven aan kwaliteit. Lees meer »

Statistiek

Krijg heldere inzichten in het gebruikersgedrag en verhoog het aantal ingevulde formulieren dankzij de Statistiek module. Lees meer »

Beveiligd

Met de Beveiligd module zorgen wij voor een veilige en encrypted methode voor het uitwisselen van gegevens. Lees meer »

Kies voor TriplEforms

  • Uitgebreide Formstore met voorbeeldformulieren
  • Uitgebreide prefill opties
  • Handige bewaarfunctie
  • Configureerbaar click-call-face principe

Veilig te gebruiken digitale formulieren

Wanneer je te maken hebt met privacy gevoeilige informatie van klanten is veiligheid erg belangrijk. Het laaste dat je wilt als gemeente is dat informatie van inwoners en ondernemers op straat komt te liggen en zij een makkelijk doelwit worden voor internet criminelen. Bij Kodision hebben we veiligheid hoog in het vaandel. Onze formulieren zijn standaard beveiligd met DigID. Daarin hanteren wij de door de overheid gestelde betrouwbaarheidsniveau’s hoog en substantieel. Daarnaast is het door middel van onze uitbreidingsmodule TPM mogelijk om een TPM verklaring te krijgen. Hiermee garanderen wij de kwaliteit van de ICT-dienstverlening en – beheersing van jouw privacy gevoelige informatie.

TriplEforms maakt e-formulieren vormgeven toegankelijk voor medewerkers

Onze digitale formulieren zijn voor medewerkers van gemeenten gemakkelijk te gebruiken. Voor het gebruik van onze digitale formulieren is geen specifieke programmeerkennis vereist. Door onze technische knowhow op het gebied digitale dienstverlening voor overheidsinstanties kunnen wij jouw organisatie ontzorgen.

Vraag direct de Factsheet aan

Wil jij als medewerker van een overheidsinstantie meer te weten komen over hoe je digitale formulieren kan inzetten om werkprocessen binnen jouw organisatie te digitaliseren. Vraag dan via onderstaand formulier de Factsheet over digitale formulieren aan.

SPRINTweek vlog #4

SPRINTweek vlog #4 Jochem Nijkamp, Stagiair Marketing & Sales Welkom terug bij de vlogserie van de SPRINTweek! Dit is alweer het vierde deel, bekijk dus snel de andere delen als je deze nog niet gezien hebt!. Wil je eerst meer lezen over onze vorige SPRINTweek? Lees...

Google Maps breidt uit met een nieuwe functionaliteit

Google Maps breidt uit met een nieuwe functionaliteitAme Huige, (Online) Marketeer Google Maps bestaat alweer 13 jaar. Voor iemand die is opgegroeid in het mobiele tijdperk is Google Maps niet weg te denken uit mijn leven. Ik gebruik het dagelijks om mijn snelste...

SPRINTweek vlog #3

SPRINTweek vlog #3 Jochem Nijkamp, Stagiair Marketing & Sales Welkom terug bij de vlogserie van de SPRINTweek! Dit is alweer het derde deel, bekijk dus snel deel 1 en deel 2 als je die nog niet gezien hebt. Wil je eerst meer lezen over onze vorige SPRINTweek? Lees de...

WCAG 2.0 oftwel webrichtlijnen

WCAG 2.0 oftewel webrichtlijnen Marco Hout, Directeur Marketing & Sales Zo hoor je er niets van en zo zit je er middenin: WCAG 2.0. Webrichtlijnen in de volksmond. Waarom? Omdat de Europese Unie een richtlijn heeft vastgesteld waarbij WCAG 2.0 niveau van het AA...

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.

Share This