TriplEForms

Digitale formulieren

Wil je weten hoe je met digitale formulieren werkprocessen binnen jouw organisatie kunt vereenvoudigen? Vraag direct de Factsheet digitale formulieroplossingen met TriplEforms aan.

Waarom TriplEforms

TripleEforms onderscheidt zich van de concurrenten door de vele koppelingsmogelijkheden. Met TriplEforms is het mogelijk om formulieren aan een willekeurig zaaksysteem of ander systeem te koppelen. Hierdoor kan Kodision formulieren maken die meerdere zaken opleveren in een zaaksysteem. Met TriplEforms maak je één formulier voor een live event dat verschillende producten als resultaat kan hebben. Denk aan doorgeven van een verhuizing en aanvragen van een parkeervergunning.

Voordelen van TriplEforms

 • Vorm van formulieren en de inhoud zijn gescheiden.
 • Volledige vrijheid om te integreren met diverse bronnen. Hierdoor maak je slimme formulieren die gegevens tonen die je al weet van een burger. Hiermee voldoe je op de wet eenmalige uitvraag waar ook gemeenten aan gehouden zijn (maar vaak niet doen).
 • Hergebruik van formulieren of onderdelen daarvan.
 • Beheeromgeving (OTAP) netjes van ontwikkeling naar productie.
 • Gegevens kunnen centraal beheerd worden door de Parameterdatabase.
 • Geen programmeerkennis nodig.
 • Meertaligheid standaard mogelijk.
 • Voorzieningen als Betalen en autorisatie mogelijk (eHerkenning, DigiD en eIDAS).
 • Responsive en multichannel formulieren.
 • Kan voldoen aan webrichtlijnen (WCAG 2.1).
 • Optimale beveiliging.

TriplEforms maakt e-formulieren vormgeven toegankelijk voor medewerkers

Onze digitale formulieren zijn voor medewerkers van allerlei organisaties gemakkelijk te gebruiken. Voor het gebruik van onze digitale formulieren is geen specifieke programmeerkennis vereist. Door onze technische knowhow op het gebied digitale dienstverlening voor bijvoorbeeld overheidsinstanties kunnen wij jouw organisatie ontzorgen.

Vraag direct de Factsheet aan

 

Wil jij meer te weten komen over hoe je digitale formulieren kan inzetten om werkprocessen binnen jouw organisatie te digitaliseren. Vraag dan via onderstaand formulier de Factsheet over digitale formulieren aan.

 

Publiek Digitaal Falen, regel het nu met pdf!

Geen beter vermaak dan leedvermaak. Het is heerlijk om je op TV  te verkneukelen aan hoe iemand vastloopt in de realisatie van zijn droomhuis. Mooie plannen en een toekomstdroom van wat eens kan zijn. In deze blog lees je hoe deze dromen werkelijkheid worden.

Agile Event 2019: dit waren de 3 highlights & learnings

Bij Kodision wordt gebruik gemaakt van het Scrum Framework. Op donderdag 28 maart waren er zeven collega’s bij Agile 2019 in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. In deze blog delen zij de highlights uit drie interessante sessies.

Eenvoud in IT: onze aanpak voor jouw vraagstuk

Voor elk complex IT vraagstuk biedt Kodision een oplossing. Hoe pakken wij een project aan? In deze blog legt projectleider en scrummaster Joey uit welke stappen er doorlopen worden en wat we doen met ‘lessons learnt’.

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.

Share This