Vlogserie deel 3 – TriplEforms 4.3: Tripleforms Vault

Ard van Winden, Senior accountmanager

Binnenkort is de release van TriplEforms 4.3. What’s new in deze verbeterde versie van TriplEforms? Ard neemt je in deze vlogserie mee door alle nieuwe en waardevolle functionaliteiten.

Deel 3 van de vlogserie gaat over TriplEforms Vault. TriplEforms Vault bied je de mogelijkheid om het invullen van een formulier later te hervatten en om een formulier samen met iemand anders in te vullen. Je kunt TriplEforms Vault voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals:

  • Veilig gegevens opslaan voor later gebruik
  • Automatisch bewaren van formulieren
  • Samen invullen
  • Samen aanvragen.

Meer weten over TriplEforms 4.3? Volg onze vlogs en ontdek alle voordelen.

Bekijk de vlog TriplEforms 4.3 – MijnOmgeving

Bekijk de vlog TriplEforms 4.3 – hoe werkt NLMaps?

Bekijk de vlog TriplEforms 4.3 – What’s new? 

Bekijk hieronder deel 3 over TriplEforms Vault:

Een overzicht van al onze laaste blogs en vlogs

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This