VTH-pakket

Met ons vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) pakket maak je het voor aanvragers, behandelaren en inspecteurs nog makkelijker om een aanvraag te doen. Denk hierbij aan: klachtenafhandeling, diverse meldingen zoals overtredingen en fraude, en diverse aanvragen zoals vergunningen en studiefinanciering.

Alles in één oplossing

Het proces van een aanvraag tot goedkeuring met bijbehorend toezicht is gebundeld in één oplossing. Met de VTH-oplossing verbeter je de dienstverlening voor jouw burgers, omdat zij op elk gewenst moment de status van hun aanvraag kunnen inzien. Wil jij ook burgers helpen?

Vraag demo aan

Bewezen succes

Onze VTH-oplossing wordt al bij verschillende overheidsinstanties succesvol ingezet, zoals de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) en Inspectie Leefomgeving & Transport (ILT). Wil je weten hoe we de oplossing hebben toegepast? Lees onze klantcase.

Lees klantcase
Meer weten over het VTH-pakket voor overheden?

Whitepaper VTH-processen

  • Jouw uitdaging
  • Onze aanpak
  • De voordelen
Download whitepaper

Overzichtelijk

De aanvrager dient digitaal een aanvraag in en kan op ieder gewenst moment de status van zijn aanvraag of melding bekijken. Hiermee verbeter je de dienstverlening voor jouw burgers en bespaar je tegelijkertijd op administratiekosten.

Besparing van tijd en administratie

Het VTH-pakket bespaart een organisatie veel tijd en administratie, omdat goedkeuring en procesaanvragen automatisch verlopen.