Werken bij Kodision

Bij Kodision helpen we met onze kennis de overheid goed voor haar burgers te zorgen. Onze belangrijkste assets hiervoor zijn natuurlijk de medewerkers. Met een team van ruim 70 medewerkers stellen wij iedereen in staat om kennis en processen, ongeacht hun complexiteit, snel en eenvoudig te automatiseren.

Om dit mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat we medewerkers kunnen bieden wat ze nodig hebben: een geweldige plek om te werken. Daarom gaan wij ook voor het label ‘Great Place To Work’. Hiervoor zijn we al goed op weg; onze medewerkers benoemden onder andere het hoogtepunt dat leidinggevenden open staan voor feedback. Ook ervaren ze de vrijheid om verlof op te nemen voor acute (privé)situaties en waarderen ze dat Kodision aan hen denkt bij bijzondere gebeurtenissen.

Naast hard werken, zijn we bij Kodision ook erg goed in een gezellige sfeer creëren. Van meezingen met de muziek uit onze Sonos speakers op kantoor, tot squashen met je collega’s. Niets is te gek. Lees voor meer informatie eens het DNA van Kodision door!

Bekijk alle vacatures

Bekijk video


Educom x Kodision

De Young Professionals bij Kodision komen niet zomaar ergens vandaan. Door onze waardevolle samenwerking met ICT omscholer en opleider Educom zijn onze Young Professionals goed ingelicht over de basis van de IT. Met deze basis kunnen wij ze verder opleiden tot IT consultant, Tester of Software Developer binnen ons Young Professional Programma.

Ontdek de mogelijkheden

Ben jij de perfecte match?

Check jouw match en kom erachter of jij bij Kodision past en of Kodision de juiste werkgever is voor jou!

Het leukste IT-bedrijf in Arnhem!

Bekijk alle vacatures

Zie jij het wel zitten om te komen werken bij Kodision? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet kunnen we je binnenkort wel verwelkomen als Kodisiaan!

Openstaande vacatures