Kom werken bij Kodision

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière?

Help mee om iedereen in staat te stellen kennis & processen snel en eenvoudig te automatiseren. Bekijk onze vacatures, stageplekken of plaats een open-sollicitatie.

Vacatures bij Kodision

Werk mee aan het bieden van de beste digitale dienstverlening. Dat doen we met de beste mensen, want zij maken het verschil voor Kodision. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe energieke collega’s voor ons kantoor in Arnhem. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Staat jouw vacature er (nog) niet bij? Meld je dan aan voor onze Job Alert en ontvang altijd nieuwe vacature meldingen direct in jouw mailbox.

32-40 uur

HBO – Arnhem

32-40 uur

HBO – Arnhem

32-40 uur

HBO – Arnhem

32-40 uur

HBO – Arnhem

Ben jij student?

Kom stage lopen bij Kodision!
We zijn altijd geïnteresseerd in goede studenten.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in talenten met een passie voor IT.

Cultuur

Samen voor eenvoud in IT! Misschien draag jij binnenkort ook bij aan onze missie. We laten je graag zien hoe tof het is om bij Kodision te werken.

Mart van Koolwijk

Front-End Developer & Scrum master

“Met veel plezier coach ik mijn team in het proces en gebruik van scrum. Mijn overige tijd bouw ik mee aan Resolve, een prachtig product waarvan ik geloof dat het Nederland, en later de wereld gaat veroveren!”

Michiel Nijhof

Software Developer

“Ik vind ik het erg leuk om te werken aan verschillende producten waardoor iedere week weer anders is. Ik vind een goede werksfeer heel belangrijk en dat zit bij Kodision helemaal goed!”

Janine Tijhaar

Online Recruitment Marketeer

“Kodision is een gezellige, jonge groep mensen met een doel voor ogen, die de wil hebben om het elke dag een stukje beter te doen. Voor mij een absolute match.”

Neem contact op met

Janine Tijhaar
Of maak een Job Alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.